Les cròniques de Nyur Nyur. Llibre 1. Canvi de paradigma

de Pau Arévalo, Xavier Tárrega i Pau Castanyer


Terragre, 50 anys després de la Gran Massacre.

A través de passadissos foscos, Nyur Nyur, una jove escriptoriadora, i Doni, un nin orfe, escapen de l'amenaça que vol acabar amb la humanitat al planeta. Mentre esperen que espassi el perill, Nyur Nyur explica la seva història a l'infant atemorit per mirar de distreure'l.

Xam, Aneris i Bastian són els protagonistes d'aquestes cròniques de Nyur Nyur, i les paraules que formen aquest relat potser seran tot el que quedarà de la civilització quan el seu vell paradigma, inevitablement, s'esgoti.


Pàgines: 100

Enquadernació: tapa dura

Mides: 21 x 29 cm

Paper: offset 120 g

Data de publicació: 24/12/2020

PVP paper: 20,00 €

PVP digital: gratuït

20,00 €

Aquí et pots decarregar o consultar la versió digital del còmic de manera gratuïta:


Primeres pàgines de mostra: 


Els autors

Pau Arévalo

És filòsof de carrera i gran amant dels còmics.

Com a dibuixant és autodidacta, poc convencional i defensor de l'art lleig. L'any 2010 va guanyar el segon premi de l'Art Jove amb una història curta titulada El secreto, i l'any 2013 es va proclamar guanyador del primer premi amb la història Darrera oportunitat.

A Edicions del despropòsit ha publicat De les criatures del bosc (2014), amb Jaume Miró, Ig (2016) i a tots els números de la Revista de còmics a la Deriva.

De ben petit va guanyar un concurs de dibuix sobre el mar, però al final va resultar que només era una estratègia perquè els seus pares compressin una enciclopèdia.

Xavier Tárrega

És un il·lustrador i dibuixant de còmics establert a Barcelona. Es va llicenciar a la Facultat de Belles Arts de Barcelona. És un aficionat a tot tipus d'art que impliqui gargotejar amb un llapis. Ha treballat en diversos projectes entre la il·lustració i còmic i espera continuar fent-ho durant molt de temps.

Pots veure el seu treball a:

https://xaviertarrega.blogspot.com

Pau Castanyer

És el nano-editor d'aquesta casa despropòsica que obliga als altres autors a escriure les seves biografies mentre que ell mateix creu que intentar autodefinir-se és com anar a Mordor a passar un cap de setmana d'hivern i perdre el bus de tornada. A més això d'escriure's en tercera persona (que també ho fa a les xarxes de l'editorial) el desconcerta massa, perquè en el fons li agrada i no sap com gestionar aquesta informació.

Com a autor, en aquest web pots trobar Nedar-te la pell, La natura només existeix, No hi ha torrentades quan plou fluix i Les cròniques de Nyur Nyur. Llibre 1. Canvi de paradigma.

Com a apunt personal, reconeix que li agrada molt escriure el títol sencer de Les cròniques de Nyur Nyur. Llibre 1. Canvi de paradigma.

Els personatges

Greenspring (B.S.O)

Promocions i extres

Procés creatiu

Projecte «Les cròniques de Nyur Nyur»

Univers «Les cròniques de Nyur Nyur»