La cleda [poecòmic en 12]

d'Agnès Llobet i Fco. Javier Barrera


La cleda és poesia. I és còmic. Però, sobretot, és una proposta elaborada de lectura i és joc.

La cleda és poesia que s'apropia del llenguatge del còmic per seqüenciar els esdeveniments, per construir silencis, per emfatitzar paraules...

La cleda és còmic que s'apropia del llenguatge de la poesia per suggerir, enlloc de mostrar, el seu contingut gràfic: el dibuix.

La cleda és joc. Un joc que comença entre els seus dos autors, que escriuen un poemari a dues mans. Un esperit juganer que es trasllada al lector, convidat no tan sols a imaginar aquell contingut, sinó a convertir-se en el dibuixant.

És una proposta per alliberar la nostra capacitat imaginativa. Sigues lliure per jugar amb aquesta publicació que tens a les mans. Llegeix, inventa, atreveix-te a agafar un llapis i completa l'obra com vulguis. I comparteix-la.

Queda tot un món per explorar i La cleda n'és una porta.


Pàgines: 40

Mides: 21 x 29,7 cm

Paper: Registre blanc romput 125 g

Data de publicació: 26/05/16

10,00 €

Breu guia per a conéixer La cleda - FAQ:


Descarrega-te'n o consulta'n un avançament:


Agnès Llobet Deià

(Es pont d'Inca, 1984)

Prové del món de l'art dramàtic, on té experiència en la creació i desenvolupament de texts teatrals. La primera aproximació de l'autora en l'àmbit exclusivament poètic, Podríem, fou guanyadora del Premi Rei en Jaume de poesia, al 2010. Publicà La dona de Poe, al 2012, de la mà del col·lectiu Agent Novembre - Acció Cultural.

A Edicions del despropòsit ha publicat L'incendi de les papallones, la seva tercera obra poètica, i La cleda [poecòmic en 12], escrit conjuntament amb Fco. Javier Barrera.

Fco. Javier Barrera Barceló

(San Sebastián, 1975)

Como poeta ha publicado Las canciones de Jeff Goblin (Ed. La Baragaña, 2012), El Mínimo Común Verso (Agente Noviembre - Acción Cultural, 2012), Nuevos Conceptos en la Representación Gráfica de la Violencia (Edicions del despropòsit, 2016) y los poecómics La Nau (Revista de còmics a la Deriva #2, 2016) y La cleda [poecòmic en 12]-escrita a dos manos con Agnès Llobet- (Edicions del despropòsit, 2016).

Ha aparecido también en diferentes antologías poéticas.

Como artista ya es otra cuestión.

Blog: https://fjbarrera.blogspot.com.es/