Procés creatiu 

En aquest apartat del web anirem penjant les coses que tenen a veure amb el procés de creació i construcció de tot el projecte «Les cròniques de Nyur Nyur», perquè ja que es la part a la que es dedica més temps, i la que més gaudim, ens feia il·lusió poder-ne compartir també una part. Esperem trobar la manera de fer-vos-el proper (per lo extrany que és haver de passar a un format i context digital una cosa que no ho és) i que el gaudiu.


Pàg. 19

12.04.2021

Per a fer cada una de les pàgines de «Les cròniques de Nyur Nyur» el guió i l'stroyboard passa per diferents fases de construcció, correcció i reflexió. Aquí vos deixam una mostra de com es va construïr la pàgina 19 del Llibre1. Canvi de paradigma:

Impremta 2

21.01.2021

Video realitzat durant l'impressió de «Les cròniques de Nyur Nyur. Llibre 1. Canvi de paradigma» a l'impremta Xisco Art Gràfic, durant el mes de novembre de 2020. Després d'això les pàgines impresses del còmic encara vàrem haver de fer un viatge a Barcelona per a ser enquadernat en tapa dura i tornar cap a Mallorca.

Impremta

20.01.2021

A Edicions del despropòsit sempre hem gaudit molt del procés d'imprimir el llibre. En offset, amb tinta, amb les maquinotes o tope. Aquí teniu unes quantes imatges de les màcules (proves d'impressió) durant l'impressió del còmic a Can Xisco Art Gràfic, el passat mes de novembre de 2020.

Projecte «Les cròniques de Nyur NYur»

Univers «Les cròniques de Nyur NYur»

Llibre 1. Canvi de paradigma

Els personatges

Greenspring (B.S.O)

Promocions i extres