Presentació (o equivocació intentant definir-nos):

Ens agrada pensar que no som, ni venim a quedar-nos (potser veni, però ni vidi, ni vici) i que durarem el que hàgem de durar, però la nostra motivació és molt gran. Tenim ganes d'editar els projectes que ens interessen, ens remouen i tenen alguna cosa a dir encara que no entenguem el què, perquè l'important és que sigui dita, més enllà de en quina capella o centre de culte cultural.

La nostra intenció és poder donar a cada projecte el seu espai i el seu temps, entenent-ne les necessitats individuals i úniques per mirar de treure'n el millor d'ell mateix i dedicar-li tota la nostra atenció, tant abans com després de la publicació. Per això, tampoc no creiem en la caducitat del llibre o el seu gènere -som més aviat trans-, no ens motiven els embolcalls, comercialitats o etiquetes, sinó els coneixements i vivències que pot oferir als que s'hi atraquen i li donen una oportunitat.

Ens podríem considerar una microeditorial o una editorial independent, però quan ho diem en veu alta deixa de tenir gaire sentit. O s'edita o no. Sí, som petits (no podem fer tirades de més de 500 exemplars) però no volem que això ens serveixi d'excusa, ans aprofitar-ne la llibertat que ens dóna.

El nostre despropòsit és aprendre i créixer avui, ara, ocupant-nos en aquelles curolles que ens fan sentir bé i que ens permeten conèixer noves expressions i maneres d'alterar les línies avorrides del pensament. Sense fer cas a les teòriques impossibilitats.


Contacte:

Espai del despropòsit

C/ Passatemps, 75

07120, Son Sardinia

Illes Balears

edicionsdeldesproposit@gmail.com

669 677 224 (de 9 a 14h)