Presentació (o equivocació intentant definir-nos):

Edicions del despropòsit som una prestidigiosa nano-editorial insular (de l'ínsula mallorquina), que vàrem començar a publicar l'any 2014.

Ens agrada pensar que no som, ni venim a quedar-nos (potser veni, però ni vidi, ni vici) i que durarem el que hàgem de durar, però la nostra motivació és molt gran. Tenim ganes d'editar els projectes que ens interessen, ens remouen i tenen alguna cosa a dir encara que no entenguem el què, perquè l'important és que sigui dita, més enllà de en quina capella o centre de culte cultural.

La nostra intenció és poder donar a cada projecte el seu espai i el seu temps, entenent-ne les necessitats individuals i úniques per mirar de treure'n el millor d'ell mateix i dedicar-li tota la nostra atenció, tant abans com després de la publicació. Per això, tampoc no creiem en la caducitat del llibre o el seu gènere -som més aviat trans-, no ens motiven els embolcalls, comercialitats o etiquetes, sinó els coneixements i vivències que pot oferir als que s'hi atraquen i li donen una oportunitat.

El nostre despropòsit és aprendre i créixer avui, ara, ocupant-nos en aquelles curolles que ens fan sentir bé i que ens permeten conèixer noves expressions i maneres d'alterar les línies avorrides del pensament. Sense fer cas a les teòriques impossibilitats.


On pots trobar els nostres llibres:

Pots trobar els nostres llibres en aquest web, i a les llibreries Gotham Còmics (C/Sant Miquel, 75, Palma), Llibreria Drac Màgic (C/Jeroni Antich, 1, Palma) i Sin Còmics (C/d'Artà, 83, Manacor)

Com a bona nano-editorial que som distribuïm nosaltres mateixos els nostres llibres, i això ho fem assumint les nostres limitacions de temps i de radi d'acció. Si ets d'una llibreria i et fa ganes tenir-hi algún dels llibres del nostre catàleg, no dubteu a contactar-nos a edicionsdeldesproposit@gmail.com i trobarem la manera de col·laborar. Igualment si ets clienta acèrrima d'una llibreria en concret i t'agradaria poder trobar-hi allà els nostres llibres, comenta-lis que ens escriguin i ja ens hi posarem d'acord. Moltes gràcies!

També ens pots trobar a les fires i esdeveniments als que assistim, en aquests casos ho anam anunciant a les nostres xarxes socials.


Contacte:

edicionsdeldesproposit@gmail.com

Facebook

Twitter

Instagram