Ig

de Pau Arévalo


Què és Ig?

Podríem dir que Ig és un còmic que recrea i tematitza la relació entre personatge i autor, en què la reflexió sobre el propi acte creatiu i l'autonomia -o la dependència- de les criatures que un crea n'és l'eix central, i la comunicació que se'n genera la seva conseqüència.

Podríem dir, també, que l'autor, Pau Arévalo, és capaç d'usar una àmplia gamma d'estils i gèneres -aventura, ciència ficció, manga, filosofia, fotografia...- per reforçar la idea principal que comentàvem abans.

Tot això ho podríem dir, però no ho direm perquè ens fa peresa.

Finalment, direm que Ig també és una xorrada com un xalet amb piscina, però que ho passareu molt bé.


Pàgines: 132

Enquadernació: Rústica

Mides: 24 x 17 cm

Paper: offset 100 g

Data de publicació: 21/04/2016

15,00 €

Llegeix-ne o descarrega-te'n un fragment:


Pau Arévalo

És filòsof de carrera i gran amant dels còmics. 

Com a dibuixant és autodidacta, poc convencional i defensor de l'art lleig. L'any 2010 va guanyar el segon premi de l'Art Jove amb una història curta titulada El secreto, i l'any 2013 es va proclamar guanyador del primer premi amb la història Darrera oportunitat

A Edicions del despropòsit ha publicat De les criatures del bosc (2014), amb Jaume Miró, Ig (2016) i a tots els números de la Revista de còmics a la Deriva

De ben petit va guanyar un concurs de dibuix sobre el mar, però al final va resultar que només era una estratègia perquè els seus pares compressin una enciclopèdia.