Des d'Edicions del despropòsit estam molt il·lusionades de poder-vos comunicar que molt ja podeu gaudir de la nostra darrera novetat: Les cròniques de Nyur Nyur. Llibre 1: Canvi de paradigma, un còmic de Pau Arévalo, Xavi Tárrega i Pau Castanyer.

Les cròniques de Nyur Nyur és un projecte en el que portem treballant més de 4 anys i que, de moment, és el projecte més gran i engrescador que hem fet en aquesta casa. Això és així ja que la història que s'explica en aquestes cròniques de Nyur Nyur és dividirà en 3 volums o llibres, a més de 3 volums més petits que ampliaran l'univers del còmic i que sortiran entre cada un dels llibres.

En aquest apartat del nostre web anirem ampliant contingut relatiu al projecte i informant-vos de les novetats del mateix.

Esperem que us agradi i vos engresqui tant com a nosaltres! 

Aquest desembre comencen Les cròniques de Nyur Nyur!Sinopsi de Les cròniques de Nyur Nyur. Llibre 1: Canvi de paradigma:Terragre, 50 anys després de la Gran Massacre.

A través de passadissos foscos, Nyur Nyur, una jove escriptoriadora, i Doni, un nin orfe, escapen de l'amenaça que vol acabar amb la humanitat al planeta. Mentre esperen que espassi el perill, Nyur Nyur explica la seva història a l'infant atemorit per mirar de distreure'l.

Xam, Aneris i Bastian són els protagonistes d'aquestes cròniques de Nyur Nyur, i les paraules que formen aquest relat potser seran tot el que quedarà de la civilització quan el seu vell paradigma, inevitablement, s'esgoti.


Sempre hem gaudit molt del procés d'impremta, la tinta i les màcules; i ens agrada poder-ho compatir. Aquí teniu unes quantes imatges del procés d'impressió de Les cròniques de Nyur Nyur:


Els autors

Pau Arévalo

És filòsof de carrera, actor i gran amant dels còmics.

Com a dibuixant és autodidacta, poc convencional i defensor de l'art lleig. L'any 2010 va guanyar el segon premi de l'Art Jove amb una història curta titulada El secreto, i l'any 2013 es va proclamar guanyador del primer premi amb la història Darrera oportunitat.

A Edicions del despropòsit ha publicat De les criatures del bosc (2014), amb Jaume Miró, Ig (2016) i a tots els números de la Revista de còmics a la Deriva.

De ben petit va guanyar un concurs de dibuix sobre el mar, però al final va resultar que només era una estratègia perquè els seus pares compressin una enciclopèdia..

Xavier Tárrega

 És un il·lustrador i dibuixant de còmics establert a Barcelona. Es va llicenciar a la Facultat de Belles Arts de Barcelona. És un aficionat a tot tipus d'art que impliqui gargotejar amb un llapis. Ha treballat en diversos projectes entre la il·lustració i còmic i espera continuar fent-ho durant molt de temps.

Pots veure el seu treball a:

https://xaviertarrega.blogspot.com

Pau Castanyer 

És el nano-editor d'aquesta casa despropòsica que obliga als altres autors a escriure les seves biografies mentre que ell mateix creu que intentar autodefinir-se és com anar a Mordor a passar un cap de setmana d'hivern i perdre el bus de tornada. A més això d'escriure's en tercera persona (que també ho fa a les xarxes de l'editorial) el desconcerta massa, perquè en el fons li agrada i no sap com gestionar aquesta informació.

Com a autor, en aquest web pots trobar Nedar-te la pell, La natura només existeix, No hi ha torrentades quan plou fluix i Les cròniques de Nyur Nyur. Llibre 1. Canvi de paradigma

Com a apunt personal, reconeix que li agrada molt escriure el títol sencer de Les cròniques de Nyur Nyur. Llibre 1. Canvi de paradigma.