L'incendi de les papallones

d'Agnès Llobet i Fco. Javier Barrera


L'incendi de les papallones és un projecte integral (llibre, espectacle teatral i il·lustració) que parteix d'una reflexió que l'autora, Agnès Llobet, fa al voltant de tres persones que resideixen en habitatges tutelats, pacients derivats de psiquiatria. Aquests tres universos ens permeten descobrir l'essència de l'enigmàtic i de la brutalitat. El món és ple de fantasies, desitjos, pulsions, obsessions i manies que, d'alguna manera, tots podem reconèixer com a propis.

A la recerca d'experimentar amb diferents formes d'expressió i amb la intenció de crear sinèrgies entre la paraula escrita, la imaginació escènica i la plasmació artística de les imatges; el projecte L'incendi de les papallonesanua un poemari d'Agnès Llobet portat a escena sota la direcció d'Emilià Carilla i la interpretació de la mateixa autora; i les il·lustracions i disseny de l'artista visual i poeta Fco. Javier Barrera.


Il·lustracions: Fco. Javier Barrera

Pàgines: 56 pàg + 2 desplegables + llibret

Enquadernació: rústica amb solapes

Mides: 21 x 15 cm

Paper: registre blanc romput 125 g

Data de publicació: 17/07/2015

15,00 €

Descarrega-te'n o consulta'n un fragment:
Agnès Llobet Deià

(Es pont d'Inca, 1984)

Prové del món de l'art dramàtic, on té experiència en la creació i desenvolupament de texts teatrals. La primera aproximació de l'autora en l'àmbit exclusivament poètic, Podríem, fou guanyadora del Premi Rei en Jaume de poesia, al 2010. Publicà La dona de Poe, al 2012, de la mà del col·lectiu Agent Novembre - Acció Cultural.

A Edicions del despropòsit ha publicat L'incendi de les papallones, la seva tercera obra poètica, i La cleda [poecòmic en 12], escrit conjuntament amb Fco. Javier Barrera.

Fco. Javier Barrera Barceló

(San Sebastián, 1975)

Como poeta ha publicado Las canciones de Jeff Goblin (Ed. La Baragaña, 2012), El Mínimo Común Verso (Agente Noviembre - Acción Cultural, 2012), Nuevos Conceptos en la Representación Gráfica de la Violencia (Edicions del despropòsit, 2016) y los poecómics La Nau (Revista de còmics a la Deriva #2, 2016) y La cleda [poecòmic en 12]-escrita a dos manos con Agnès Llobet- (Edicions del despropòsit, 2016).

Ha aparecido también en diferentes antologías poéticas.

Como artista ya es otra cuestión.

Blog: https://fjbarrera.blogspot.com.es/