La cleda [poecòmic il·lustrat en 12]

Poecòmic d'Agnès Llobet i Fco. Javier barrera

Dibuixos d'Agus R. R.

La cleda (publicat l'abril de 2016) és una aposta arriscada que barreja poesia i còmic en un experiment que vàrem anomenar «poecòmic» El poecòmic és poesia que s'apropia d'alguns dels recursos del llenguatge del còmic per seqüenciar els esdeveniments, per construir silencis, per emfatitzar paraules, per donar un determinat ritme a la lectura.

És, també, la invitació a un joc. Un joc que protagonitza el lector quan es demana quines imatges podrien acompanyar aquell text que suggereix en lloc de dictar i es veu animat a convertir-se en il·lustrador o dibuixant de còmics. Un lector que s'atreveix a agafar un llapis, un pinzell o una agulla i un fil per crear i transmetre la seva lectura personal de l'obra, per desenvolupar el seu propi imaginari.

La cleda, per tant, mai ha estat pensada com un projecte tancat. Des de la seva publicació diferents il·lustradors l'han pres per fer-ne la seva versió il·lustrada i aquest quadern que tens a les mans n'és la prova.

Gaudeix ara de l'imaginari d'Agus R. R. aplicat a aquest poecòmic.

Pàgines: 40

Mides: 21 x 29,7 cm

Paper: Offset crema 100 g

PVP: 10 €

Data de publicació: 19/04/17(Exemplars esgotats! Si segueix havent la casella d'«afegir al cistell» és perquè aquest web està fet sota una plantilla que no permet afegir "productes" sense aquesta casella. Ho lamentam)

0,00 €

Descarrega-te'n o consuta'n un fragment:


Agus R.R

(Palma, 1981)

Es guanya la vida com a escenògraf de ballet i, eventualment, fa guions i il·lustracions. Darrerament ha publicat Puta merda (guió) i Mig (dibuix) a la Revista de còmics a la Deriva (Edicions del despropòsit, 2015 i 2016), i Taurocracia (guió) i El naufragi (guió i dibuix) a La nova onada d'autors emergents (Kirby Kòmics, 2016).

Agnès Llobet Deià

(Es pont d'Inca, 1984)

Prové del món de l'art dramàtic, on té experiència en la creació i desenvolupament de texts teatrals. La primera aproximació de l'autora en l'àmbit exclusivament poètic, Podríem, fou guanyadora del Premi Rei en Jaume de poesia, al 2010. Publicà La dona de Poe, al 2012, de la mà del col·lectiu Agent Novembre - Acció Cultural.

A Edicions del despropòsit ha publicat L'incendi de les papallones, la seva tercera obra poètica, i La cleda [poecòmic en 12], escrit conjuntament amb Fco. Javier Barrera.

Fco. Javier Barrera Barceló

(San Sebastián, 1975)

Como poeta ha publicado Las canciones de Jeff Goblin (Ed. La Baragaña, 2012), El Mínimo Común Verso (Agente Noviembre - Acción Cultural, 2012), Nuevos Conceptos en la Representación Gráfica de la Violencia (Edicions del despropòsit, 2016) y los poecómics La Nau (Revista de còmics a la Deriva #2, 2016) y La cleda [poecòmic en 12]-escrita a dos manos con Agnès Llobet- (Edicions del despropòsit, 2016).

Ha aparecido también en diferentes antologías poéticas.

Como artista ya es otra cuestión.

Blog: https://fjbarrera.blogspot.com.es/