Els darrers dies de l'Imperi Mallorquí

Esgotat

de Toni Planissi i Xisco Fuster


Després de l'èxit mundial (?) en vendes, crítica i colesterol, arriba a la fi una segona edició limitada (200 exemplars) d'«Els darrers dies de l'Imperi Mallorquí»! I per a més celebració dita segona edició és brufar amb tots vosaltres de la sortida de la segona part d'aquesta rondalla punk en còmic que ho canvià tot: «Un infern a Mallorca»! No vos els perdeu!


Això era i no era, a l'illa de les matances i els foguerons, un dimonió que predicava: un botifarró per voltros i per mi una porcella.

En aquell temps, quan els sants patrons gestionaven les quarterades i l'alegria, cremant els nostres recursos com a gats, hi va haver un home, patró sense capella, que un dia de poques feines es va posar a investigar. I el poble, panxacontent de tanta festa, li entaferrà de malnom "s'Auditor".

I audita auditaràs, es topà de nassos amb un patró disforjo acomodat dins una soll amb spa, camp de golf, i tota classe de luxes inclosos.

I heu de creure i pensar i pensar i creure, que era el més toixarrut de Mallorca, aquest sant porqueret, patró dels animals banyuts i no banyuts.

-Sant Antoni, en tenc ses bosses plenes de corrupció. Jo venc a imposar justícia i austeritat!- li digué s'Auditor.

-Auditor, deixa´m fer! No me toquis sa butxaca, que tota sa meva ira i es meus dimonis assolaran aquesta terra!- li va enflocar Sant Antoni.

I del cel caigué porquim, i de les fonts brollaren herbes dolces, i els boscos es convertiren en foguerons, i dels solcs brotaren llonganisses. I no us volem fotre faves, si us deim que s'acosten els darrers dies de l'Imperi Mallorquí.


Pàgines: 120

Enquadernació: rústica amb solapes

Mides: 21 x 29 cm

Paper: offset 120 g

Format digital: pdf

PVP digital: gratuït

Data de publicació: 15/09/2014

Segona edició: 01/03/2018

16.00 €
Please select variants first