L'incendi de les papallones

Esgotat

d'Agnès Llobet i Fco. Javier Barrera


L'incendi de les papallones és un projecte integral (llibre, espectacle teatral i il·lustració) que parteix d'una reflexió que l'autora, Agnès Llobet, fa al voltant de tres persones que resideixen en habitatges tutelats, pacients derivats de psiquiatria. Aquests tres universos ens permeten descobrir l'essència de l'enigmàtic i de la brutalitat. El món és ple de fantasies, desitjos, pulsions, obsessions i manies que, d'alguna manera, tots podem reconèixer com a propis.

A la recerca d'experimentar amb diferents formes d'expressió i amb la intenció de crear sinèrgies entre la paraula escrita, la imaginació escènica i la plasmació artística de les imatges; el projecte L'incendi de les papallones anua un poemari d'Agnès Llobet portat a escena sota la direcció d'Emilià Carilla i la interpretació de la mateixa autora; i les il·lustracions i disseny de l'artista visual i poeta Fco. Javier Barrera.


Il·lustracions: Fco. Javier Barrera

Pàgines: 56 pàg + 2 desplegables + llibret

Enquadernació: rústica amb solapes

Mides: 21 x 15 cm

Paper: registre blanc romput 125 g

Data de publicació: 17/07/2015

15.00 €
Please select variants first

Actriu i poeta. Llicenciada en art dramàtic per l'Institut del teatre de Barcelona. Desenvolupa la seva trajectòria professional a mig camí entre Barcelona i Mallorca, tant en el mitjà audiovisual com teatral. L'incendi de les papallones és la seva tercera obra publicada.


Llegeix-ne un fragment:


Teaser de l'espectacle teatral L'incendi de les papallones

Il·lustracions de Fco. Javier Barrera per a L'Incendi de les papallones