Llibre 1. Canvi de paradigma

Argument


En un món dominat pels mòrbids, humans infectats per un virus que els converteix en bèsties salvatges, assedegades de sang i un poc ridícules; els pocs humans no infectats que queden es veuen obligats a sobreviure amagats.

Xam, un jove d'uns 14 anys, i el seu pare, Diògenes, han estat expulsats del búnker on vivien i forçats 
a començar una nova vida al marge de la seguretat i protecció que els oferia aquella precària, i un poc 
ridícula, comunitat humana.

Bastian, un mòrbid al que no li agrada que li diguin mòrbid, que fa trenta anys que té quinze anys i que és més intel•ligent que la resta; intenta trobar maneres de passar el temps dins la monòtona, i un poc ridícula, societat mòrbida, que no ofereix gaires possibilitats.

Mentrestant a Atlantis, l'arcaica civilització submarina que els homes creuen no existir, Aneris, una sirena adolescent a punt de convertir-se en ciutadana de ple dret, transgredeix la implacable, ancestral i un poc ridícula Llei Tritó, fent petites escapades a la superfície per a contemplar, encuriosida, el món sec i gaudir de la llum de l'astre Sol que el banya.

Les històries de cada un d'aquests personatges, rebutjats i alienats pels seus diferents contextos, s'acabaran unint per a formar una nova història més gran, brillant i un poc ridícula, que canviarà per sempre els seus destins, i el de tot Terragre.

Trabajos

Artículo

Detalles del Artículo

Artículo

Detalles del Artículo

Artículo

Detalles del Artículo

Artículo

Detalles del Artículo