Espai del despropòsit

L'espai del despropòsit és un espai de creació, llibreria, galeria d'art, coworking, i centre neuràlgic del projecte d'Edicions del despropòsit.

Ens trobam situats a Son Sardinia (C/ Passatemps, 75), a tan sols 10 minuts de Palma, en un entorn tranquil i de fàcil accés en cotxe o en transport públic (metro UIB: aturada Son Sardina; bus EMT: línia 12).

A la nostra nano llibreria hi pots trobar els títols que conformen el catàleg d'Edicions del despropòsit i d'altres títols d'editorials independents.

A la galería del despropòsit hi exposam una mostra de l'obra gràfica dels artistes amb els que col·laboram, però estam oberts a rebre propostes expositives externes.

Per consultar les condicions del nostre espai de coworking posa't en contacte amb nosaltres al correu: edicionsdeldesproposit@gmail.com.

A part d'un ús individual de l'espai de coworking, també oferim la possibilitat de fer un ús del nostre espai a grups de treball (associacions, cooperatives, col·lectius), tan per a dates puntuals com de manera regular.

Si estàs interessat/da en una plaça a la nostra oficina compartida posa't en contacte amb nosaltres: edicionsdeldesproposit@gmail.com.

A l'Espai del despropòsit no disposem d'un horari comercial a l'ús, així que si estàs interessat/da en visitar-nos-hi posa't en contacte amb nosaltres al mail, o simplement passa per Son Sardinia a veure si ens trobes (normalment durant els matins d'entre setmana ens hi trobaràs).