Edicions del despropòsit

L'ungla més...

L'ungla més
Pàgines: 128
Enquadernació: rústica amb solapes
Mides: 20 x 12,5 cm
Paper: offset ivori 90 g
PVP: 10 €
Format digital: ePub (822 Kb)
PVP digital: 2 €
Data de publicació: 27/05/2015

Correu electrònic

«L'ungla més..., el títol ja esmussa, reprodueix la sensació general de la lectura de qualsevol dels relats que l'integren. Personatges individuals i solitaris, que no obstant poden esdevenir socials i col·lectius, transiten la quotidianitat i n'exemplifiquen les misèries i l'absurd.

Homes i dones, joves, grans i petits, apunts de vides estroncades, arruïnades, acabades, ridiculitzades o en suspens ens deixen sovint, de manera aparentment paradoxal, un somriure d'humor negre amb regust a cafè o a copa.

La prosa de Miquel Àngel Mas és pensada i mesurada sense perjudici de l'honestedat en l'escriptura, que neix de les profunditats i s'alça per aparèixer, crua i nítida, a la superfície del paper. No s'allunya de la poesia, més bé inclou la poesia en boca dels personatges que la diuen per necessitat: poetes, boigs, alumnes i lectors.

No vol dissimular la influència carveriana i és sorprenent­ com, a estones, ens sembla tenir el contista nord-americà passejant per les carreteres i llocs de Mallorca, emprant el nostre llenguatge més genuí i contaminant-ho tot amb aquesta mirada aparentment objectiva però plena de crítica i picardia. L'edició mateixa li acluca un ull en senyal d'homenatge en el punt més fons de les seves cobertes.

I que cada lector avaluï si ens trobam davant una apologia de la misèria humana o bé si aquesta és just el punt de partida que proposa Mas per enfrontar-nos i entendre'ns a nosaltres mateixos. Una mena d'assumpció d'aquesta condició miserable per convertir-la en una habitable taula rasa.»

 

  Laia Pubill Lliteres

 

Extracte:

  Llegeix-ne un fragment

 

Enllaços relacionats:

- #ElsLLibresNoCaduquen: «L'ungla més...»

- Entrevista a Cap Vermell

 

 

 

Compra:


Títol Preu Quantitat Impostos Preu amb IVA
L'ungla més... [en paper]
9,62 €
0,00 €
0,00 €
L'ungla més... [eBook]
(L'ungla més... - epub)
1,65 €
0,00 €
0,00 €
Preu total amb IVA :
0,00 €

Novetats Relats

Bossa

 x 
La teva bossa està buida