Edicions del despropòsit

Revista de còmics a la Deriva #2

Pàgines: 64
Enquadernació: grapada
Mides: 24 x 17 cm
Paper: offset 100 g
PVP: 4.50 €
Data de publicació: 17/03/2016

Correu electrònic

Segon número de la revista de còmics a la Deriva

 

 MÉS ENLLÀ DELS MOSTRADORS, L’EXPERIÈNCIA

 

 

Davant de les precàries condicions que imposen els temps i els vents del mercat, celebrem l’alenada de poder donar sortida a una nova edició d’aquesta deriva. Quan ens vam aventurar en aquest projecte ja prevèiem les adversitats que suposa tirar endavant una revista de còmics en uns temps on són les directrius comercials les que imposen el valor de les coses, desterrant a les papereres de la inutilitat totes aquelles manifestacions que no segueixin les seves lleis i dictats. Es considera inútil tot allò que no tengui el so de les monedes, totes aquelles riqueses que no puguin ser quantificades en números, tota expressió que sigui en si un valor propi. És així com la cultura queda arraconada als aparadors i se la desproveeix de l’agitació que de tota creativitat s’exigeix i s’espera. Fins que no es trenqui l’aparador.

 

Aquesta revista no pretén ser un mostrari d’autors, sinó un aplec d’experiències. És un convit i una crida a la imaginació i a la inventiva, una reivindicació del còmic com a manifestació popular. La cultura del còmic és aquella que hi ha més enllà de les vitrines, la que genera una riquesa i un dinamisme propis que ens alliberen de la manufactura de la monotonia i el tedi. D’aquesta manera seguim reivindicant la vivència de capbussar-se en la lectura i la creativitat del còmic, deixant-nos endur pels onatges d’aquest naufragi.

 

Aplegam en aquesta nova edició un recull d’històries, de varietat heterogènia, que van a la deriva cap a l’encontre del lector. És precisament en aquest encontre, lluny dels confins dels mostradors, on aquestes històries cobren vida, on es produeix l’experiència de l’art i la imaginació i se'n manifesta no només la utilitat, sinó també el valor i la necessitat del còmic i la seva cultura.

 

 

 

Compra:


Títol Preu Quantitat Impostos Preu amb IVA
Revista de còmics a la Deriva #2 [en paper]
4,33 €
0,00 €
0,00 €
Preu total amb IVA :
0,00 €
Amb la col·laboració de:

 

Logo Gotham Actual

 

 

logocef

 

logodracmagic1

 

 

logo transitant 200

 

 

 

Metropolis negre blau llis copia

 

 

logo norma 200

 

 

Bossa

 x 
La teva bossa està buida