Edicions del despropòsit

Els darrers dies de l'Imperi Mallorquí

Els darrers dies de l'Imperi Mallorquí
Pàgines: 120
Enquadernació: rústica amb solapes
Mides: 21 x 29 cm
Paper: offset 110 g
Format digital: pdf
PVP digital: gratuït
Data de publicació: 15/09/2014

Correu electrònic

Això era i no era, a l'illa de les matances i els foguerons, un dimonió que predicava: un botifarró per voltros i per mi una porcella.

En aquell temps, quan els sants patrons gestionaven les quarterades i l'alegria, cremant els nostres recursos com a gats, hi va haver un home, patró sense capella, que un dia de poques feines es va posar a investigar. I el poble, panxacontent de tanta festa, li entaferrà de malnom s´AUDITOR.

I audita auditaràs, es topà de nassos amb un patró disforjo acomodat dins una soll amb spa, camp de golf, i tota classe de luxes inclosos.

I heu de creure i pensar i pensar i creure, que era el més toixarrut de Mallorca, aquest sant porqueret, patró dels animals banyuts i no banyuts.

 

–Sant Antoni, en tenc ses bosses plenes de corrupció. Jo venc a imposar justícia i austeritat!– li digué s'Auditor.

–Auditor, deixa´m fer! No me toquis sa butxaca, que tota sa meva ira i es meus dimonis assolaran aquesta terra!– li va enflocar Sant Antoni.

 

I del cel caigué porquim, i de les fonts brollaren herbes dolces, i els boscos es convertiren en foguerons, i dels solcs brotaren llonganisses. I no us volem fotre faves, si us deim que s'acosten els darrers dies de l´Imperi Mallorquí.

 

 

 

DESCARREGA'T AQUÍ EL PDF DE FRANC

 

 

 

 

gansters web

 

 

armengolpresidenta 600

 

 

 

 

Novetats Còmic

Bossa

 x 
La teva bossa està buida