Edicions del despropòsit

Els darrers dies de l'Imperi Mallorquí

Els_darrers_dies_Imperi_Mallorquí
Pàgines: 120
Enquadernació: rústica amb solapes
Mides: 21 x 29 cm
Paper: offset 120 g
PVP: 16 €
Format digital: pdf
PVP digital: gratuït
Data de publicació: 15/09/2014
Segona edició: 01/03/2018

Correu electrònic

Després de l'èxit mundial (?) en vendes, crítica i colesterol, arriba a la fi una segona edició limitada (200 exemplars) d'«Els darrers dies de l'Imperi Mallorquí»! I per a més celebració dita segona edició és brufar amb tots vosaltres de la sortida de la segona part d'aquesta rondalla punk en còmic que ho canvià tot: «Un infern a Mallorca»! No vos els perdeu!

 

Això era i no era, a l'illa de les matances i els foguerons, un dimonió que predicava: un botifarró per voltros i per mi una porcella.

En aquell temps, quan els sants patrons gestionaven les quarterades i l'alegria, cremant els nostres recursos com a gats, hi va haver un home, patró sense capella, que un dia de poques feines es va posar a investigar. I el poble, panxacontent de tanta festa, li entaferrà de malnom "s'Auditor".

I audita auditaràs, es topà de nassos amb un patró disforjo acomodat dins una soll amb spa, camp de golf, i tota classe de luxes inclosos.

I heu de creure i pensar i pensar i creure, que era el més toixarrut de Mallorca, aquest sant porqueret, patró dels animals banyuts i no banyuts.

 

–Sant Antoni, en tenc ses bosses plenes de corrupció. Jo venc a imposar justícia i austeritat!– li digué s'Auditor.

–Auditor, deixa´m fer! No me toquis sa butxaca, que tota sa meva ira i es meus dimonis assolaran aquesta terra!– li va enflocar Sant Antoni.

 

I del cel caigué porquim, i de les fonts brollaren herbes dolces, i els boscos es convertiren en foguerons, i dels solcs brotaren llonganisses. I no us volem fotre faves, si us deim que s'acosten els darrers dies de l'Imperi Mallorquí. 

 

 

 

 

gansters web

 

 

armengolpresidenta 600

 

Enllaços relacionats:

-"Boulevard", de Matías Vallés, al Diario de Mallorca

-"Tebeo de verdad", de Josep Oliver, a Última Hora

-Recomanació dels llibreters, a l'Ara Balears

-"Contra l'Imperi del porquim, amunt les copinyes", d'Antoni Riera

 

 

Novetats Còmic

Bossa

 x 
La teva bossa està buida