Edicions del despropòsit

Pollamari

Il·lustracions: Toni Planissi
Pàgines: 104
Enquadernació: rústica
Mides: 19 x 15 cm
Paper: Offset 100 gr.
PVP: 10 €
Data de publicació: 23/04/2016

Correu electrònic

 

Vivim en un món de cobdícia (ja sigui física o intel.lectual), d’avarícia, de pretensions aristocràtiques i de dignitats que oposar als altres, d’injustícies legals i d’insolidaritat, on el que és real i profund resulta accessori o directament ignorat; un món on l’amor és una conquesta de l’ego, que ens condemna a viatjar a cegues per tot arreu, i per tots els llits, cercant quelcom amb què omplir el buit espantós de la por al fracàs; un món cec a la profunditat de la crisi. I guanyem els doblers que guanyem, i per moltes mòsses que facem a la capçalera del nostre llit, o per molta dignitat assolida, seguim sentint-nos buits.

Pollamari és un llibre que ens parla d’absurdes veritats, de confusions que enterboleixen un gran sector de la societat actual. Pollamari és un conjunt de poemes surrealistes i de reflexions lluminoses, il·lustrades amb una sèrie de dibuixos delicats i d’un humorisme líric, que ens porten a repensar certs aspectes de la conducta humana, cada vegada més acostumada a vulnerar l’essència de l’Amor i a jugar amb els sentiments dels altres, infra o sobrevalorant-los d’acord amb un superficial judici sobre el seu atractiu o la seva lletjor, sobre el seu èxit o el seu fracàs.

Pollamari ens presenta una visió crítica de la societat contemporània, que en tot cas no pretén res més que convidar al lector a riure’s un poc del món, o d’ell mateix en el millor dels casos. De fet: NOMÉS ÉS UN LLIBRE!

Malgrat les errònies interpretacions que pot suscitar el seu títol i el seu controvertit llenguatge, socialment incorrecte, malgrat el perill de ser considerat vulgar, aquest llibret escrit per Miquel Orlandis, Xisco Fuster i Toni Planissi, està consagrat a l’Amor i als valors espirituals, essència de la perduda condició humana, bàsics en la vital diferència entre un ximpanzé i un ésser humà.


Podeu trobar el pdf penjat a Internet: 
www.scribd.com/doc/30974604/Pollamari. i a Facebook, amb el nom de: Pollamari Es Llibre, on hi trobaràs alguns extres al llibre imprès, com petits vídeos promocionals i meravellosos cartells publicitaris.


Pollamari, es va publicar dins Desidia Ediciones, col.lecció Homos de paper nº1, l’abril de 2010.

 

pollamari web 1

 

 

pollamari web 3

 

pollamari web 4

 

 

 

 

 

 

Compra:


Títol Preu Quantitat Impostos Preu amb IVA
Pollamari [en paper]
9,62 €
0,00 €
0,00 €
Preu total amb IVA :
0,00 €

Bossa

 x 
La teva bossa està buida