Ihrlie Serra

ihrlie_serra

Androide Místic fabricat a Pòrtol l’any 1990. 
Es va obrint camí al món del dibuix i la pintura, sobretot enfocat cap a l’aspecte artístic cinematogràfic. Es per això que s’ha interessat més pel cartellisme, la realització de storyboards i la direcció artística. 
Ha participat com a directora d’art i dissenyadora de producció a la pel•lícula Verano Rojo (un llargmetratge de Carles Jofre). La seva aportació a aquest film ha estat el seu Projecte Final del Grau Superior d’Il•lustració, cursat a l’Escola Superior de Disseny de les Illes Balears, finalitzat al 2015.
Encara que sempre ha estat amant dels còmics no s’havia plantejat dedicar-se a dibuixar-los, fins que va participar a l’antologia Pequeños Cadáveres Envueltos en Plástico (publicada per celebrar el 17º aniversari de la llibreria Gotham Cómics). Des de llavors està disposada a seguir il•lustrant historietes, ja siguin d’altres autors o pròpies. Li agrada moltíssim entintar.
Fa poc ha creat un col•lectiu anomenat Mad Cat amb la seva amiga felina Joana van Dasselaar. Tenen molts de petits projectes pensats que aniran publicant a mode de Fanzine.