Edicions del despropòsit
Editorial

Presentació (o equivocació intentant definir-nos):

 

Ens agrada pensar que no som, ni venim a quedar-nos (potser veni, però ni vidi, ni vici) i que durarem el que hàgem de durar, però la nostra motivació és molt gran. Tenim ganes d’editar els projectes que ens interessen, ens remouen i tenen alguna cosa a dir encara que no entenguem el què, perquè l’important és que sigui dita, més enllà de en quina capella o centre de culte cultural.

 

La nostra intenció és poder donar a cada projecte el seu espai i el seu temps, entenent-ne les necessitats individuals i úniques per mirar de treure’n el millor d’ell mateix i dedicar-li tota la nostra atenció, tant abans com després de la publicació. Per això, tampoc no creiem en la caducitat del llibre o el seu gènere –som més aviat trans–, no ens motiven els embolcalls, comercialitats o etiquetes, sinó els coneixements i vivències que pot oferir als que s’hi atraquen i li donen una oportunitat.

 

Ens podríem considerar una microeditorial o una editorial independent, però quan ho diem en veu alta deixa de tenir gaire sentit. O s’edita o no. Sí, som petits (no podem fer tirades de més de 500 exemplars) però no volem que això ens serveixi d’excusa, ans aprofitar-ne la llibertat que ens dóna.

 

El nostre despropòsit és aprendre i créixer avui, ara, ocupant-nos en aquelles curolles que ens fan sentir bé i que ens permeten conéixer noves expressions i maneres d’alterar les línies avorrides del pensament. Sense fer cas a les teòriques impossibilitats.

 

 

Contacte:  

edicions@desproposit.cat

669 677 224 (de 9 a 14h) 

 

Espai del despropòsit

C/ Passatemps, 75

07120, Son Sardinia

Illes Balears

 

rebedor2

 

L'espai del despropòsit és un espai de creació, llibreria, galeria d'art, coworking, i centre neuràlgic del projecte d'Edicions del despropòsit.

Si estàs interessat/da en una plaça a la nostra oficina compartida i en vols més informació, posa't en contacte amb nosaltres: edicions@desproposit.cat.

 

Ens hi pots vistar en els següents horaris:

horari espai desproposit 600

 

 

 cuina

 

galeria

 

oficina

 

pati1

 


Bossa

 x 
La teva bossa està buida