Edicions del despropòsit
Mostra 

A

Aquest moix extraterrestre (és a dir, com tots els moixos), té completament dominat al guionista Jaume Albertí perquè li prepari arguments pels seus deliris gràfics (no esperarieu que un moix dibuixés de forma convencional, no?), deliris que feren que hagués d’abandonar el seu planeta natal perseguit per l’ortodòxia regnant. Vol començar el seu propi imperi a la Terra, i els còmics seran el seu mitjà.   Ha publicat a Edicions del despropòsit:   
Controlat mentalment pel “seu” moix Gonzalo Aeneas, es veu forçat a fer totes les tasques brutes que aquest creu oportunes, incloent fer-li guions de còmics seguint les seves felines especificacions. Al mateix temps es dedica a regentar la llibreria especialitzada en historieta Gotham Còmics per mantenir una façana de respectabilitat de la qual el seu amo extraterreste se n’aprofita. Ningú ho diria al veure la seva foto.   Ha publicat a Edicions del despropòsit:   ...
(Capdepera, 1983) Filòsof de carrera, actor i gran amant dels còmics. Dibuixant autodidacta, poc convencional i defensor de l’art lleig. L’any 2010 va guanyar el segon premi Art Jove amb la història “El Secret” i l’any 2013 es tornà a proclamar guanyador amb la història “Darrera oportunitat”.   Ha publicat a Edicions del despropòsit:     
(Palma, 1981) Artista gràfic, músic i poeta. S’ha format al carrer i a l’escola i ha viscut a Palma, Barcelona i Baltimore. Treballa d'allò que pot i és la veu i ànima de Gran Amant. Així parlà Zulueta, el seu primer llibre, és una antologia de les seves llibretes rodamóns que l’acompanyen allà on va, una selecció d’apunts ràpids i atzarosos, sense filtres, intuïtius, que ens recorden que la veritat de cada instant apareix només una vegada.   Ha publicat a Edicions del despropòsit: ...
Titulada en Il·lustració per l’Escola Superior de Disseny. Actualment cursa Belles Arts a la Universitat de Castella – la Manxa. Estima el còmic i la il·lustració quasi tant com estima als animals (encara que no sempre és recíproc).   Instragram: @lore.aroca  Ha publicat a Edicions del despropòsit:    
Mostra 1 - 5 de 5

Bossa

 x 
La teva bossa està buida