Termes i Condicions d'Edicions del despropòsit

  

D’acord amb tot allò disposat en l’art. 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades i l’art. 12 del RD 1720/2007, t’informem que les dades proporcionades en el formulari de registre seran recollides i tractades en un fitxer titularitat d'Edicions del despropòsit (Associació Cultural Xicra), amb domicili a C/ Passatemps, 82, baixos, 07120 de Palma, amb l’única finalitat de facilitar la gestió i venta dels articles adquirits des del nostre web.

Així mateix, et demanem consentiment per tal que les teves dades siguin emprades per fer-te arribar informació comercial a través de Correu Electrònic dels productes, serveis, esdeveniments i promocions relacionats amb la nostra editorial que considerem que puguin ser del teu interès. En cas que no estiguis d’acord amb l’enviament de cap tipus d’informació comercial, per favor, no et subscrigui al nostre Newsletter.

En tot moment pots exercir els drets reconeguts en la Llei i, en particular, els d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, (1) dirigint-te personalment a la seu social d'Edicions del despropòsit, (2) per via postal a la direcció indicada, identificant-se convenientment, o per correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  indicant l’objecte de la comunicació “Exercici dels Drets LOPD”.