Edicions del despropòsit

Pop-Up Stores a l'Espai del despropòsit

 

 

Aquest estiu a l'Espai del despropòsit posam en marxa un nou concepte que ens fa molta il·lusió: les Pop-Up Store!

 

 

Per la nostra part "Pop-Up Store" és un concepte que hem aprés les darreres setmanes i que no en teniem coneixament, però el que planteja ens pareix molt interessant i adaptable al nostre espai, i vos ho intentarem explicar per els/les que no ho coneixeu:

 

Una Pop-Up Store no és més que una petita botiga d'artista, d'artesà/na, d'una proposta, d'un col·lectiu, d'una marca..., que sorgeix a un espai concret (i que adapta per mostrar el seu material) i que només existeix durant un temps determinat.

 

 

La primera #PopUpStore (sí, amb #hastag, que sinó no mola tant) que tendrem cohabitant al nostre espai serà la Chachito Summer Symbiont Artist Pop-up Store de l'artista F. J. Barrera, on hi podreu trobar totes les seves diferents propostes artístiques a la venda.

 

A més, com que a l'Espai del despropòsit ja tenim la fòrmula (i ens encanta) del co-working i del compartir projectes, proposam als artistes que montin la seva Pop-Up Store poder venir a treballar en els seus projectes in-situ; així que, en aquest cas, podreu trobar F.J. Barrera i les seves obres tots els horabaixes del mes de juliol (de dilluns a dijous de 16 a 20h, i els divendres de 16 a 18h).

 

No perdeu l'oportunitat de passar a visitar el seu bazar artístic o a que vos expliqui de primera mà amb quins projectes està treballant!

 

 

I per acabar, comentar-vos que aquest nou concepte està obert a noves propostes i idees, per tant, si tens un projecte i/o material que t'agradaria mostrar al públic montant la teva botiga personalitzada a l'Espai del despropòsit, no dubtis a contactar-nos i en parlam!

 

 

bic advenchurs web

 

Bossa

 x 
La teva bossa està buida