Edicions del despropòsit

Festa primer aniversari Espai del despropòsit

 

Estimades i estimats,

 

A nosaltres ens pareix mentida, però ja fa un any que vam començar l’activitat de l'Espai del despropòsit, i ens fa molta il·lusió poder celebrar aquesta fita amb tots vosaltres. És per això que estam encantats de convidar-vos a la festa del primer aniversari del despropòsit, que tindrà lloc el proper divendres dia 8 de juny!

 

A partir de les 17h obrirem les portes de l’Espai del despropòsit per als que volgueu venir-hi a brufar de prest, i podreu visitar l’exposició dels originals de Toni Planissi per a «Un infern a Mallorca», remenar per la nostra nano-llibreria, veure el nou super mural que Pere Banek ens ha fet o, simplement, relaxar-vos al nostre preciós pati, ara que ja fa bon estar.


A les 21.30h el cantautor (i autor de la casa) Miquel Serra ens oferirà un gran concert en petit format.

 

I en acabar el concert, la nostra estimada Laia MaLo s'encarregarà de posar-nos música per a gaudir del final de vetllada Son Sardiniera fins que els barrils de cervesa aguantin.

 

Hi haurà beure i ganxitos i aquestes coses ;)

 

També hi haurà alguna sorpresa i, per a les compres que es realitzin al llarg de tota la jornada, oferirem regals exclusius del despropòsit.

  

Esperam que vos faci il·lusió venir a celebrar amb nosaltres i que ens hi trobem!

 

Una aferrada!

 

600

Bossa

 x 
La teva bossa està buida