Edicions del despropòsit

Concurs disseny camiseta «Edicions del despropòsit»

 

Obrim convocatòria per al concurs de disseny de la nova camiseta d'Edicions del despropòsit.

Hi pot participar qualsevol persona, a títol individual o com a col·lectiu, i es poden presentar tantes propostes com es vulgui (no hi ha un límit de propostes per participant).

La temàtica del disseny és lliure. L'unic requisit és que totes les propostes han d'incloure la paraula “despropòsit”.

Els dissenys s'han de presentar en format TIFF, a un tamany de 600 ppp, i podran ser d'un màxim de dues tintes (en cas de ser a dues tintes, l'arxiu s'ha de presentar en capes separades).

dibuix promo concurs 600

 

 

El disseny guanyador, a banda de convertir-se en la nova camiseta d'Edicions del despropòsit, rebrà un premi de 200 euros i un 10% damunt les vendes de les camisetes.

Si entre els dissenys que no resultin guanyadors n'hi ha algun que ens agradi especialment, també en faríem una tirada de camisetes, sempre i quan l'autor hi estigui d'acord. En aquest cas, l'autor s'enduria un 10% damunt les vendes de les camisetes.

El Consell de savis del despropòsit serà qui decidirà quin és el disseny guanyador. 

 

Les propostes s'han d'enviar per correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  abans del dia 31 de març. El Consell de savis del despropòsit emetrà el seu judici dia 7 d'abril i es posarà en contacte amb l'autora del disseny seleccionat.

 

 

 

Bossa

 x 
La teva bossa està buida