Edicions del despropòsit

Convocatòria #DerivaCòmics5

 
Ens complau informar-vos que obrim convocatòria per a presentar propostes per al cinquè número de la Revista de còmics a la Deriva.
Si estau interessades/ts en participar-hi o coneixeu algú a qui li pugui interessar, no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres. El termini per a entrega de propostes serà fins a dia 8 de gener, i (una vegada acceptades les propostes) l’entrega de pàgines definitives serà dia 12 de febrer. Aquí davall vos deixam escrites les condicions d'entrega de propostes i les condicions de la revista.
Esperem que vos faci ganes participar-hi i rebre les vostres històries!
Per a entregar les propostes o per a consultes ens podeu trobar a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  o a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
 
Consulta els números anteriors de la Revista de còmics a la Deriva: aquí.
 

Condicions d’entrega i acceptació de propostes

 

1-Entrega de guió i projecte/esboç . (dia 8 de gener)

2-Acceptació de la proposta. (dia 15 de gener)

3-Enviament del guió definitiu abans de començar a rotular (per poder corregir)

4-Enviament de mostra/proposta de rotulació (l’editorial té la darrera paraula en com ha de ser la rotulació)

5-Fer entrega els originals en digital, escanejats a escala de grissos, 600 pp (pixels per polzada), i en format .tiff. (dia 12 de febrer)

 

Publicació 5è número – segona quinzena de març

 

Condicions revista

 

-Es publicarà en b/n.

-Tamany de reproducció: 24 x 17 cm.

-Cada autor/a disposarà com a màxim de 8 pàgines per cada número.

-La revista és sense ànims de lucre (Tots els beneficis que generi són per a publicar el següent número. No es pot pagar als autors/es per a les seves contribucions).

-L’autor/a rebrà tres exemplars de la revista.

-L’autor/a manté tots els drets sobre la seva obra i els poden usar de la manera que vulguin.

-L’editorial s’encarregarà de promocionar l’obra dels autors/es (publicació del bloc/web dels autors/es a la revista, xarxes socials, pàgina web…).

-Segons el volum de contribucions rebudes, per quadrar el nombre de pàgines o segons la organització de las històries disponibles; potser la publicació d'algunes pàgines quedi postposada per un futur número. Totes les histories acceptades per l’editorial seran publicades.

 

 

promo convocatoria web 1

Bossa

 x 
La teva bossa està buida