Edicions del despropòsit

Pop-Up Stores a l'Espai del despropòsit

 

 

Aquest estiu a l'Espai del despropòsit posam en marxa un nou concepte que ens fa molta il·lusió: les Pop-Up Store!

 

 

Per la nostra part "Pop-Up Store" és un concepte que hem aprés les darreres setmanes i que no en teniem coneixament, però el que planteja ens pareix molt interessant i adaptable al nostre espai, i vos ho intentarem explicar per els/les que no ho coneixeu:

 

Una Pop-Up Store no és més que una petita botiga d'artista, d'artesà/na, d'una proposta, d'un col·lectiu, d'una marca..., que sorgeix a un espai concret (i que adapta per mostrar el seu material) i que només existeix durant un temps determinat.

 

 

La primera #PopUpStore (sí, amb #hastag, que sinó no mola tant) que tendrem cohabitant al nostre espai serà la Chachito Summer Symbiont Artist Pop-up Store de l'artista F. J. Barrera, on hi podreu trobar totes les seves diferents propostes artístiques a la venda.

 

A més, com que a l'Espai del despropòsit ja tenim la fòrmula (i ens encanta) del co-working i del compartir projectes, proposam als artistes que montin la seva Pop-Up Store poder venir a treballar en els seus projectes in-situ; així que, en aquest cas, podreu trobar F.J. Barrera i les seves obres tots els horabaixes del mes de juliol (de dilluns a dijous de 16 a 20h, i els divendres de 16 a 18h).

 

No perdeu l'oportunitat de passar a visitar el seu bazar artístic o a que vos expliqui de primera mà amb quins projectes està treballant!

 

 

I per acabar, comentar-vos que aquest nou concepte està obert a noves propostes i idees, per tant, si tens un projecte i/o material que t'agradaria mostrar al públic montant la teva botiga personalitzada a l'Espai del despropòsit, no dubtis a contactar-nos i en parlam!

 

 

bic advenchurs web

 

Resum festa primer aniversari

 

 

El passat divendres 8 de juny ens vam engalanar per celebrar el primer any de vida de l'Espai del despropòsit. Durant l'horabaixa i vespre vam rebre la visita d'amics, coneguts i curiosos que van voler brufar amb nosaltres.

Volem donar les gràcies a totes les persones que es van apropar a Son Sardinia i, en especial, a Miquel Serra, que ens va obsequiar amb un concert meravellós, i a Laia Martínez, que va animar la festa fins entrada la mitjanit.

Llegeix-ne més...

Festa primer aniversari Espai del despropòsit

 

Estimades i estimats,

 

A nosaltres ens pareix mentida, però ja fa un any que vam començar l’activitat de l'Espai del despropòsit, i ens fa molta il·lusió poder celebrar aquesta fita amb tots vosaltres. És per això que estam encantats de convidar-vos a la festa del primer aniversari del despropòsit, que tindrà lloc el proper divendres dia 8 de juny!

 

Llegeix-ne més...

Fira Literal 2018

 

Un any més, estam molt contents de poder participar a la Literal, fira d'idees i llibres radicals, que aquest any es celebrarà els dies 12 i 13 de maig, entre les 11h i les 21h, a la Fabra i Coats, al barri de Sant Andreu de Barcelona.

El programa de la fira d'enguany inclou conferències, presentacions, espectacles de música i teatre.

Llegeix-ne més...

«Un infern a Mallorca» al Sobrassada de peix

 

Vos informam de la gran presentació d'«Un infern a Mallorca (La decadència de l'Imperi Mallorquí)», de Xisco Fuster i Toni Planissi, que tindrà lloc el proper divendres 11 de maig, a les 21h, a la Torre de Ses Puntes (Manacor), dins el marc del genial festival Sobrassada de peix 2018.


La presentació comptarà amb una entrevista als autors en incòmode directe per part del sempre irreverent Dr. Enfermo, projeccions de vídeo i amb aparicions estelars d'estrelles (valgui la redundància) internacionals i super locals.

Llegeix-ne més...

Bossa

 x 
La teva bossa està buida