Edicions del despropòsit

En preparació: La segona part d'«Els darrers dies de l'Imperi Mallorquí»

Estimades i estimats,

ja fa un temps que tenim a Xisco Fuster i Toni Planissi esclavitzats per a què escriguin i dibuixin l'esperada segona part de l'èxit mundial (si "mundial" és Manacor i rodalies): «Els darrers de l'Imperi Mallorquí»; i per fi podem veure les primeres imatges dels esboços a llapis de Toni Planissi, amb tot de personatges nous, vells, entranyables i innecessaris!

Llegeix-ne més...

Originals «L'incendi de les papallones»

 

 

Ja teniu disponibles al nostre web tots els originals que va fer Fco. Javier Barrera per al projecte «L'incendi de les papallones». És tracta d'un conjunt de 25 dibuixos (alguns ja es varen vendre durant les exposicions que vàrem fer a finals d'estiu i a la campanya nadalenca) de tècnica mixta sobre paper i que retraten l'experiència i el recorregut que va fer-ne l'autor durant i després de la lectura dels poemes d'Agnès Llobet; i on hi podreu veure representats els tres apartats (i personatges) del llibre i l'obra de teatre: José Antonio (blau), Mari (morat) i Pablo (vermell).

Llegeix-ne més...

Arriba «La maquinació temerària»

 

Aquest setembre tenim un munt de novetats i una de les que ens fa més il·lusió és «La maquinació temerària (El món a través del còmic», de Jaume Salvà i Lara, un projecte en el que des d'Edicions del despropòsit duim treballant molt de temps perquè volíem poder oferir-vos el millor llibre possible. 

És tracta d'un recull d'articles que l'autor va publicar al suplement cultural L'Espira del Diari de Balears durant 13 anys, i on ressenyava i recomanava cada setmana un còmic diferent. De tots els que va publicar, Jaume Albertí, coordinador de l'obra, n'ha fet una sel·lecció de 202, amb la intenció (com ha passat amb tots els que l'hem llegit) que vos faci conéixer, redescobrir i enamorar-vos del món del còmic. Un llibre fantàstic per els amants dels tebeos i per aquells que vulguin endinsar-se en un món inabastable i genial.

Llegeix-ne més...

Revista de còmics a la Deriva

Estem molt contents de poder-vos anunciar que aquest proper mes de setembre ja podrem tenir entre les mans el primer número de la “Revista de comics a la Deriva”, projecte en el qual duim treballant els darrers mesos. Esperem que vos faci tantes ganes com a nosaltres!.

 

La revista de còmics a la Deriva sorgeix de la necessitat de construir un espai comú i punt de trobada des d'on es fomenti la cultura del còmic. És per tant un projecte col·lectiu on s'hi han implicat moltes persones que fan d'aquesta quimera una imminent realitat. Per això volem agrair als dibuixants i guionistes la seva dedicació, treball i imaginació que han fet possible l'edició d'aquest primer número que ben aviat tendrem a les mans.

Llegeix-ne més...

Presentació de «L'ungla més...»

Ahir vàrem fer l'estrena mundial del nou llibre de relats de Miquel Àngel Mas, «L'ungla més...», a la llibreria Drac Màgic. La presentació va comptar amb la participació de l'actor Biel Ramon, que va dramatitzar el relat "Cap de Formentor", les paraules de l'autor i la música de Queen. Vàrem passar una vetllada molt agradable amb tots vosaltres, moltes gràcies per assistir-hi, esperem que la lectura del llibre vos reporti bones experiències i reflexions.

Llegeix-ne més...

Bossa

 x 
La teva bossa està buida