Edicions del despropòsit

Sant Jordi 2018

 

CARTELL SANT JORDI petit

 

Després de Sant Antoni, Sant Joan, La Nit de Nadal, el dia de la Comunitat Autònoma, l'obertura del FAN Mallorca i quan toca fer panades, arriba el dia més esperat pels mallorquins: SENYORES I SENYORS, JA ÉS AQUÍ LA DIADA DE SANT JORDI!

Llegeix-ne més...

Marxandatge d'«Un infern a Mallorca»

Aldieter Mohlich, presentador estrella del Late Night Show del canal foraster Bier Garden TV, presenta el fantàstic marxandatge d'«Un Infern a Mallorca». L'univers de Xisco Fuster i Toni Planissi va més enllà de les pàgines del còmic i s'expandeix en forma de camisetes i bosses, que podeu trobar a l'Espai del despropòsit i al nostre web, i que de ben segur marcaran tendència el proper estiu a Botifarrònia i més enllà.

Llegeix-ne més...

Presentació «Un infern a Mallorca»

 

Ens complau informar-vos de la presentació d'«Un infern a Mallorca (La decadència de l'Imperi Mallorquí)», l'esperada segona part del còmic que va remoure els fonaments de la identitat insular: «Els darrers dies de l'Imperi Mallorquí». L'acte tendrà lloc el proper dijous 22 de març a les 19.30h, a la Llibreria Drac Màgic (C/ de Jeroni Antich, 1, Palma).

Llegeix-ne més...

Concurs disseny camiseta «Edicions del despropòsit»

 

Obrim convocatòria per al concurs de disseny de la nova camiseta d'Edicions del despropòsit.

Hi pot participar qualsevol persona, a títol individual o com a col·lectiu, i es poden presentar tantes propostes com es vulgui (no hi ha un límit de propostes per participant).

La temàtica del disseny és lliure. L'unic requisit és que totes les propostes han d'incloure la paraula “despropòsit”.

Els dissenys s'han de presentar en format TIFF, a un tamany de 600 ppp, i podran ser d'un màxim de dues tintes (en cas de ser a dues tintes, l'arxiu s'ha de presentar en capes separades).

Llegeix-ne més...

«Un infern a Mallorca» is coming...

 

Mallorca, any 2018. Són temps foscos, tota l’illa segueix sota el domini de l’Imperi del totpoderós Sant Antoni i la seva legió de patrons desvergonyits i corruptes. El poble viu més alienat, encegat i panxacotent que mai per l’excés de folklore ranci i d’interminables foguerons: porquim et circenses en HD i sense mesura! La “buferia” ha tocat botifarró i no en deixarà ni la cordeta.

Estem vivint un veritable infern a Mallorca… Però és que no hi haurà ningú que pugui enfrontar-se a l’Imperi de Sant Antoni?

On són els mallorquins defensors de la raó, la “camilla” i el temor a Déu? Què ha passat amb la nostra illa d’un dia de verbena controlada a l’any i a jeure?

Llegeix-ne més...

Bossa

 x 
La teva bossa està buida